Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Automatizare clopote biserici, manastiri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Pentru automatizările de clopote folosim tehnologie modernă și materiale de calitate, ceea ce asigură durabilitate lucrărilor noastre. Procedura de automatizare presupune înlocuirea tradiționalei funii cu un electromagnet, puterea acestuia fiind aleasă în funcție de mărimea clopotului.

Soluțiile tehnice se adaptează la fiecare biserică și, după o analiză prealabilă a locului și spațiilor în care urmează să fie executată lucrarea, se trece la proiectare și apoi la realizarea sistemului de automatizare.

Pentru completarea automatizării, operațiunile mai prevăd montarea tabloului general de comandă tip DR, respectiv a întrerupătoarelor de comandă pentru fiecare clopot, locul fiind stabilit de comun acord cu beneficiarii lucrării. De asemenea, se montează siguranțe automate pentru întreg sistemul de automatizare.

Clienții noștri au garanția că lucrările pe care le recepționează corespund tuturor normelor în vigoare, sunt realizate în mod profesionist și sunt durabile, grație materialelor de calitate și echipamentelor de ultimă generație utilizate de firma noastră.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura